Wild Kaart

Aanbevolen Wildgerechten
Fazantenfilet
in calvadosroomsaus met wintergarnituur
Hazenrugfilet
in veenbessenroomsaus met wintergarnituur
Hertenkalffilet
met bospaddestoelen en wintergarnituur
Aanbevolen Wildwijnen
Château Roquevieille
Rbuust, Complex, Rijk
Een goed gestructureerde wijn met een mooie donkere kleur. De neus levert intense aroma’s op van zwart fruit en toast veroorzaakt door houtlagering. Het mondgevoel is zacht en soepel met sterke tannines.
Hazenrugfilet
Rond, Zacht, Vol
Deze zeer aromatische wijn vertoont geuren van rode bessen en zwart fruit.
De smaak is fris en fruitig met soepele tannines. Het subtiele zuurtje zorgt voor een lange, plezierige afdronk.

Aanbevolen Wild Menu

Combinatie
van wildpaté en eenden mousse

met

Hazenrugfilet

in veenbessenroomsaus met wintergarnituur

of

Fazantenfilet
in calvadosroomsaus met wintergarnituur

of

Hertenkalffilet
met bospaddestoelen en wintergarnituur

met

Koffie of ijs

© Restaurant Andric | Hoogstraat 1 | 4524 AA Sluis | Tel: +31 117 461 608 |
Website by Procor